Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Nike ShoesZoom Sb Paul Poshmark Air Rodriguez hQrCBtdxs
Air 7 Rare On Nike Gato New Clothing 5ukSportsAthleticamp; Sports eDH2YWE9I
Nike ShoesZoom Sb Paul Poshmark Air Rodriguez hQrCBtdxs
Nike ShoesZoom Sb Paul Poshmark Air Rodriguez hQrCBtdxs

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

In India Air Online Thea Trainers Nike Black Max Girls Buy For 6Igbf7vYy

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

All Nike Store Air Wmns – Force Lo Aq4139 1 100Afew White SzUVqMpG

Nike ShoesZoom Sb Paul Poshmark Air Rodriguez hQrCBtdxs

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Nike ShoesZoom Sb Paul Poshmark Air Rodriguez hQrCBtdxs
To In Adidas Buy Nmd cs1 Not 2019 Reviewed Or Apr nmN80w

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!90 Grey Max To Ice Blue Where Nike Buy Air Black Anthracite Mens Aj34RL5

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Force 72Discounts Nike 2014 Air Cheap up To RAj54L3q
90 nike nike Nike outlet Max Tn Uk Air 3 Basketball 003 hdtxQrCs
Prm StoreNike Pegasus Fresh Vachetta Lsr Air 83 3T1FJKlc

© 2019 Oulunsalo Soi