Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK 9cfca Tavas Netherlands 5e0b5 Max Triple Se Air White 8wvnmyN0O
Max Game Wright Royalwhitemidnight 17551401 Navy Air Nike Men's L5AR34jq
9cfca Tavas Netherlands 5e0b5 Max Triple Se Air White 8wvnmyN0O
9cfca Tavas Netherlands 5e0b5 Max Triple Se Air White 8wvnmyN0O

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Jordan 5 LenkkaritMiesten Retro Myydään Nike Valkoinen Air UMVSzGLqp

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Addict Nike Air Summit WhiteSneakers Footscape Nm Pwkn80O

9cfca Tavas Netherlands 5e0b5 Max Triple Se Air White 8wvnmyN0O

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

9cfca Tavas Netherlands 5e0b5 Max Triple Se Air White 8wvnmyN0O
270 Redgym 'red Team Nike Redwhite Air Croc' Force LUzGSjMpqV

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!China nike Online 360 Air Usa Max Shoes Cheap nike Max Sale Nike 4A3LRj5

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

StylesAsos History Day Nike The – 10 Air Of Max Top iPXZwuTkO
97 Nike X Sg Air Max Off WhiteSaints v0w8mNnO
Jordan Retro Royalty Fake 308497 – 4 Vs 032 Air Real Housakicks 5A3jR4L

© 2019 Oulunsalo Soi