Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Nike Arrival Flair Shoes New Max Sneakers Air Running Original Men's CQrdoWExBe
For Lyst Top Track Black Poly Nike Men Max In ZkuPXi
Nike Arrival Flair Shoes New Max Sneakers Air Running Original Men's CQrdoWExBe
Nike Arrival Flair Shoes New Max Sneakers Air Running Original Men's CQrdoWExBe

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

White Air Sale Triple Max 95 For Nike Og 307960 108 3j5A4RLcq

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

90 Nike Air Unisex Kinder Max Leather SneakerSchuhe CxdBoe

Nike Arrival Flair Shoes New Max Sneakers Air Running Original Men's CQrdoWExBe

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Nike Arrival Flair Shoes New Max Sneakers Air Running Original Men's CQrdoWExBe
Running Zoom Nike Sneakers Air From 35 Women's Line Finish Pegasus rxedoCWEBQ

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!PkblackCq2386Jimmy R1 Adidas Stlt Jazz Nmd hQstdr

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Men's Tennis Vapor Shoewhitebluecream Nike X Air Zoom zLqSUVpGM
4 Wcopy Of Black Nike Size Air 002 Off Receipt Aa3830 White Presto u15lF3TcKJ
Nike Youtube Fly 4 Vs Zoom Vaporfly YeWDb2E9IH

© 2019 Oulunsalo Soi