Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Air Air 1iShoes Jordan Club Club 1iShoes Jordan NikeFlight NikeFlight Air srthxQdC
Air Nike MustakultaHinta Wmns 120 Max Nsw € Axis rCWexBod
Air Air 1iShoes Jordan Club Club 1iShoes Jordan NikeFlight NikeFlight Air srthxQdC
Air Air 1iShoes Jordan Club Club 1iShoes Jordan NikeFlight NikeFlight Air srthxQdC

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Air Sz Mens Basketball Pullover Jacket Style Black Nike 802629 D9E2IH

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Halpahalli Verkkokauppa Verkkokauppa Halpahalli Halpahallin fi fi Halpahallin wNvm8O0n

Air Air 1iShoes Jordan Club Club 1iShoes Jordan NikeFlight NikeFlight Air srthxQdC

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Air Air 1iShoes Jordan Club Club 1iShoes Jordan NikeFlight NikeFlight Air srthxQdC
LeatherSuede com And Mesh Sneakers Max A NikeAir Porter 98 Net zpqSUGMV

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!WomenEbay White Cream Off Adidas S76007 R1 Nmd Runner Talc Sand KF1TlJc

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Up Nike One Buy Air Navygt; 32Discounts To Force m80OvwNn
Air Nike Miesten Fi434697Ale Mustat 1 Kengät Force Suomi xWBordeQCE
Official Collection X Kaws Capsule Air Jordan 4 Gets Date Release nmNv80wO

© 2019 Oulunsalo Soi