1 Air CommandLatest Collections 2018 Nike nike Max 1JFcKlT
Air Grape Nike Retro Jordan V Us New Marketplace 14Kixify CQrdsBthx
nike cheap Air Nike Presto Max Ultra Flyknit Flyknit Cheap Y7y6gvbf Junior T Tennis Nike Air Shirt White Extreme wPn0k8O

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliFor Women Barely Black Nike 97 Max Rose Trainers Air F wPO0n8k ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

1 Air CommandLatest Collections 2018 Nike nike Max 1JFcKlT

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.com1 Air CommandLatest Collections 2018 Nike nike Max 1JFcKlT

Air BrownThe Bw Nike Max Supplier Ale Sole wiOkTPuXZ

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.