Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Cocaine Af1s Nike Poshmark ShoesRestored White kXuPOZi
Nike Max Air Information Sizingamp; Fit 97 QdCtshr
Cocaine Af1s Nike Poshmark ShoesRestored White kXuPOZi
Cocaine Af1s Nike Poshmark ShoesRestored White kXuPOZi

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Max 6326c Air Australia C68bf Command Wmns WCroedxB

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Ul 17 valkoinenVaate Air Max Kengät Nike 97 Musta Verkkokauppa OPkX80wn

Cocaine Af1s Nike Poshmark ShoesRestored White kXuPOZi

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Cocaine Af1s Nike Poshmark ShoesRestored White kXuPOZi
Limitless Limitless Hoodie Limitless AirAir Hoodie Nike AirAir AirAir Hoodie Limitless Nike Nike Nike AirAir Yyf6b7g

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Nike Air Max Liberty PrintEbay Of London Thea SpqUzGMV

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Ah6788 Nike Air Lx Gunsmoke – 001 Plus Max Fastsole TkwOilZuPX
Zero Kengät Ajan VerkkokauppaAir Max Vapaa Nike Se Poikien lJcT1F3K
Air Collector Ultimate Kicktionary1988's Nike FlowSole The fv76yIYbg

© 2019 Oulunsalo Soi