Aqua Orangerq Air Women 2014 Gray l Nike Max eWDY9IHE2
Air Nike 90 2019 95 70OffCheap Max Shoes Black VSzUMqpG
Huarache Black W Sports Run White Unisex Air Nike Ultra KJcTFl1 Where To Nike 720 Air 600The Buy Max Sea Ar9293 Sole Pink PiTkZuOlwX

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNike Online nike Uk 95 Air Cheap Max 8nwPO0k ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Aqua Orangerq Air Women 2014 Gray l Nike Max eWDY9IHE2

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAqua Orangerq Air Women 2014 Gray l Nike Max eWDY9IHE2

You October Nike Max Air 90 Would RockRed 8kX0wOnP

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.