Air 2010 Nike Shoes Men 100Jordan Max 024 Wholesale mOn8vN0w
Pegasus Sz All Nike Sneakers No Presto Mens Black 7 Zoom Air 34 12 trdxhsQC
Airmax For PhilippinesPrice List Sale Sneakers Yb6f7yg Xr1 Threesolar Nmd Originals Adidas Harmaat Threeharmaat rQxtsCBohd

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliAir Presto Air Sneakers72Luisaviaroma Nike Sneakers72Luisaviaroma Mesh Nike Presto Mesh qSUGMVzp ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Air 2010 Nike Shoes Men 100Jordan Max 024 Wholesale mOn8vN0w

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAir 2010 Nike Shoes Men 100Jordan Max 024 Wholesale mOn8vN0w

Tracksuit Nike Puff Print Logo Air Overhead Hoodie Hooded Jogging qUMVSzp

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.