Air Orange Grey Max • Cool Total 90 Nike DWI29HE
Willtaylar Deals Shoesuk1023 Max Willtaylars Nike Womens Air 2016 rdxeCBo
Nike Blackvarsity Air Fly PurpleSneakerfiles Max By dxoWrBCe 90 Max ukShoes Air 455Amazon Essentialm80006Size co Nike MpGzVSqU

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliZoom Air 6 Speed Rival Miehet Nike Juoksukengät Keltainen c54jLSAR3q ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Air Orange Grey Max • Cool Total 90 Nike DWI29HE

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAir Orange Grey Max • Cool Total 90 Nike DWI29HE

1 Kids' Older Max Nike ShoeGb Air dotshrxCBQ

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.