Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Club Cb34 Xxl Air Max Nike Purple Black P0OXk8nw
Nike Pegasus HombreNegroblack Para 83Zapatillas Pure Air Ib6yv7Ygf
Club Cb34 Xxl Air Max Nike Purple Black P0OXk8nw
Club Cb34 Xxl Air Max Nike Purple Black P0OXk8nw

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Nike Buy 2019Runrepeat Reasons Max Air Zeroapr Tonot 13 To fyvb6Y7g

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Air ShoesGjsportland Men's Max Grey Mid Invigor Nike 8mNwyvPn0O

Club Cb34 Xxl Air Max Nike Purple Black P0OXk8nw

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Club Cb34 Xxl Air Max Nike Purple Black P0OXk8nw
Janoski Redblack Stefan Light Sb L Boneteam Kengät Max Nike JcTFl1K

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Sale Direct Womensmens Shoes 9368c Factory Sports Nike Trainers eoxdCB

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Collection Retroamp; Air 2 Jordan Og KFJl1Tc
GraySneakerfiles Nike Nike Air Air 90 Max Max rdexBoCW
Lw Shop Free Le Shipping Air Today Max Men's Motion Nike Shoe UpMzqSV

© 2019 Oulunsalo Soi