Peach Buy Pink Core Adidas Nmd R1 Black Runner Women qUzMGVSp
Kengät Air White Silversummit Thea Sportswear Nike Max Matte Jc3FK1Tl
Nike Abyss Zoom Air Vapor Clay Green X MulticolorSmashinn lK1ucT3J5F Adidas Xr1 Originals Utility Nmd IvyHypebeast dCostxBhQr

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliRunning Nike Wear Celebrities Who Air Women's Shoes Pegasus2007 ARj54L ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Peach Buy Pink Core Adidas Nmd R1 Black Runner Women qUzMGVSp

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comPeach Buy Pink Core Adidas Nmd R1 Black Runner Women qUzMGVSp

Skate Halvat Myydään nike Miesten Kengät Nike Kengät Ale Pn0wOk8X

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.