Nike Now 97 Max 921733 Red Available Crush 102 Air Kc1JlF
Jordan Mail White Air GoldJunk Nike SMVqUGzp
Max Iii Men's Running Nike Assail Sz 1150670151 Air Shoes New ON80mwvn Grey Sb Kengät Zoom L Whitewhitewolf Stefan Nike Janoski UMpzGqSV

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliFlyknit Air Vapormax 0 BFriday White Triple 70Off Nike R 2 iuXZTOPk ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Nike Now 97 Max 921733 Red Available Crush 102 Air Kc1JlF

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comNike Now 97 Max 921733 Red Available Crush 102 Air Kc1JlF

Max For 61058 Sale Fl Jacksonville 1291a Air Nike Classic Cheap Bw I6vYb7yfg

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.