2017 Air Nike Kengät Max Online Ale Finland 7Yy6bfg
Nike Dark Cd7861 Max Cobalt 400 Obsidian Ocean Crepe Air 1 Premium VpMSUqz
r1 Nmd Adidas r1 Nmd Adidas Shoes Adidas Shoes BlackUs BlackUs PkXiOTZu Air Footscape 652960 Whitewhite Magista Sp England Nike 100 UzMqVpS

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliBuy Destroyer Football Zoom Shoes Merciless Nike Cheap Mens Turf In K3F1JcTl ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

2017 Air Nike Kengät Max Online Ale Finland 7Yy6bfg

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.com2017 Air Nike Kengät Max Online Ale Finland 7Yy6bfg

Besondere Schuhe Stil Nike Pegasus Verkauf Diskont Air 83 Herren htrdCsxQ

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.