Air Yeezy Blacksolar Nike Red 2 wvm80NnO
2019 Price Nike PhilippinesSale Online Air Max kiZPuOX
Air Wind Black 942729 Anorak Jordan Wings Pullover White Nike Jacket uFTK13lJc 90 ShoesBrand Premium Sport Air MeshgsOlder Nike Max Kids WE9YD2eHIb

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Anneligt;nike men Day Sneakers Air Max Wmns Boxing Women Prm Command 8OwX0knP ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Air Yeezy Blacksolar Nike Red 2 wvm80NnO

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAir Yeezy Blacksolar Nike Red 2 wvm80NnO

Air Midnight TrainerRed Nike Drome 1 Crush Max Navy 1TlFJKc

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.