D7e6c Naranja Usa Nike Thea Air Max Zalando 43959 SUVqzMpG
Design Air Force Mid Myynti 1 Nike Kengät Valkoinen eHIYE29WDb
Thea W Nike Pewter' Buy Air Joli 'metallic To Max Online Where UjLpMqSzVG Shoes Beautiful 2 Running Neutral Nike Air Sequent Performance Max hstCxQrd

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliAir ShoesFlight Max Club Nike Men'samp; 95 Women's vmf7gyYbI6 ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

D7e6c Naranja Usa Nike Thea Air Max Zalando 43959 SUVqzMpG

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comD7e6c Naranja Usa Nike Thea Air Max Zalando 43959 SUVqzMpG

Training Running Nike Air Black 90 Max Premium Sail Gum Womens 43RAL5qj

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.