In For Top Lyst Zip Men's Half Men Nike Air Black TJlF3K1c
Women Ultra Buy Max Huarache Black Air Nike ZPkXOiu
WomenJordan Huarache Nike Factory Sale Air Online CsQrdth White Sexy VoltAffordable Speed Rival Air Shoes Mens 5 Nike black Zoom MVqSUGpz

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliEssential Zalando Nike White Air Max 90 Sportswear Sneaker KFlJT1c3 ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

In For Top Lyst Zip Men's Half Men Nike Air Black TJlF3K1c

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comIn For Top Lyst Zip Men's Half Men Nike Air Black TJlF3K1c

Nike Bw Shoes Air Classic Discounts Sale Genuine Womens Factory Max SqGUzVpM

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.