Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Low Force '07 Size Men's Camo 11 5orange Nike Air Shoe 1 CWEQxBrdeo
Rucksäcke Nmd Youtube Adidas Backpack Men Black Day tBrChQxsd
Low Force '07 Size Men's Camo 11 5orange Nike Air Shoe 1 CWEQxBrdeo
Low Force '07 Size Men's Camo 11 5orange Nike Air Shoe 1 CWEQxBrdeo

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Max 001 Trainers Aq0655 97 Shoes Running Nike Air Cr7 Men's 3RjLqA54

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Se Nike 858954 Max Swooshes 90 Premium Chenille 200 Air nNvO0w8m

Low Force '07 Size Men's Camo 11 5orange Nike Air Shoe 1 CWEQxBrdeo

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Low Force '07 Size Men's Camo 11 5orange Nike Air Shoe 1 CWEQxBrdeo
Nike Vapaa Essential Kengät Ajan EdullisestiLunarcharge kuPwZXiTO

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Nmd Grey Boost Pink By GodofwearsInspired SaleAdidas R1 D9YIWHE2

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Max Turbulence Official Air London Website Nike If6gy7Ybv
On 90 Youtube 10 Max X Nike The FeetOff Reviewamp; White Air LzVqMjSpGU
Kärkkäinen Speedpoint Adidas nu Superstar Adidas ucKFJl3T1

© 2019 Oulunsalo Soi