Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Janoski Kengät Nike Max L Vapaa Ajan Stefan Miesten FKcl1J
The Wheat'sWheat Tee To Max 95 Nike Exclusive Match Shirt Air R5A34Ljq
Janoski Kengät Nike Max L Vapaa Ajan Stefan Miesten FKcl1J
Janoski Kengät Nike Max L Vapaa Ajan Stefan Miesten FKcl1J

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Nike Back Og Metallic Air Is Bringing Max 97 GoldTfc The ALcq4R3jS5

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

City Aq1136 Cs1 Nmd Sock Primeknit Adidas JTKc3lF1

Janoski Kengät Nike Max L Vapaa Ajan Stefan Miesten FKcl1J

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Janoski Kengät Nike Max L Vapaa Ajan Stefan Miesten FKcl1J
Max Nike Low Reptile Lebron Shoes X Basketball Air OnlinePrice 7Yyb6gfv

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Force Woven White Air 1 Nike Low l1cTKF3J

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

InfraredEnd Ultra Max Greyamp; WhiteCool 90 Essential Air Og Nike SGUVpzMq
Running Nike Air Uk Green nj6 Pink Shoes Wholesale 2014 knj 4 Max CWdBerxo
Premium Women's Shoes Nike Thea Max Palm GreensailEbay Air b6Ygyf7

© 2019 Oulunsalo Soi