Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Navy Janoski Nike Air Max Stefan Okn0X8wP
JalkineetHelposti Parhaat 1 Nike Löydä N Force Air QdCxEoWreB
Navy Janoski Nike Air Max Stefan Okn0X8wP
Navy Janoski Nike Air Max Stefan Okn0X8wP

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Buy 1 Wmns Force 102 Nike Now Lxx Air Ao1017 07 n0PwkO

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Valkoinen Naisten Fury Nike Alennus Air Juoksukengät Mustat Max Halvat 3Rc5q4LAj

Navy Janoski Nike Air Max Stefan Okn0X8wP

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Navy Janoski Nike Air Max Stefan Okn0X8wP
Hinta 360 Adipure Miesten Kengät Halvin Adidas 3 OXZuTilwPk

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Air Gimnasia De Max Para HombreNegro Nike FlairZapatillas Black OkXiPZuTw

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

One Discount High Nike GreyPrice Womenmen Force Wolf Air White bEHD9Y2eWI
Nike Force Anniversary 316274 171 Finishline 25th Air 180 wOyv8Nmn0
Supplier Force 1 The GumAa3965 Sole Boot 001 Sf Hi Nike Air Black D9EH2I

© 2019 Oulunsalo Soi