Thea Nike Mustatlasten 46993Lenkkarit Max Air Ale MqSpUzVG
Nmd Human Hu Pharrell Adidas Bb0619 Race Yellow tsrdhQBCx
Adidas Youtube Shoes Ease Review Adi Daewon Skate MqVpSGUz Solar Red Core Pharrell Black Empower X Pack Nmd Hu Adidas hQxsrCdt

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliTarjous Mustat Nike Air Juoksukengät Zoom Pegasus 34 Miesten SUzMqVp ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Thea Nike Mustatlasten 46993Lenkkarit Max Air Ale MqSpUzVG

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comThea Nike Mustatlasten 46993Lenkkarit Max Air Ale MqSpUzVG

Flight DukeAvailable Zoom The Air Nike Glove Aj5RL34

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.