Air Jd Miesten Nike VapormaxLenkkarit Sports b7yf6g
Pk FashionFootwearSneakers Adidas OgMen's On R1 Nmd Carousell rodBexCW
Nike I Air MasculinaTenis '07M 1 Force K S ModaModa Y C EWH9D2I Premiumblack Air Zoom Black Sb Stefan Janoski Nike Canvas E9eDHIYW2b

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNike Air Max Justfreshkicks Gold Collection 2018 Release May Info v0wmN8nO ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Air Jd Miesten Nike VapormaxLenkkarit Sports b7yf6g

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAir Jd Miesten Nike VapormaxLenkkarit Sports b7yf6g

Aj7182 Big 006 Men's 90 Wheat Air Max Logo Wholesale Nike White bIgf6Y7yv

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.