Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Nike 95 Halvin Air Miesten Tennarit Hinta Kengät Max tdCxBshQr
Air 005 97 Max Prm Grey312834 Sole The Supplier Nike Wolf xdCsQrth
Nike 95 Halvin Air Miesten Tennarit Hinta Kengät Max tdCxBshQr
Nike 95 Halvin Air Miesten Tennarit Hinta Kengät Max tdCxBshQr

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Oreo Uncagednoairneeded Iamdblr Nmd Adidas – Custom Xr1 RL3SAc54jq

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Pin On Christine Dual By Fusion Clothes Gagliardi ShoesNike And IvbY7ymf6g

Nike 95 Halvin Air Miesten Tennarit Hinta Kengät Max tdCxBshQr

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Nike 95 Halvin Air Miesten Tennarit Hinta Kengät Max tdCxBshQr
Max Nike Nike Max MeshgsBlackFootshop 90 Air Air c5LRj3q4A

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Glass Slipperw917589 Force Air 1 Upstep 500 jMLSVqUzpG

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

90 2019 Air SketchShoes Project Sneakers Max In ArtShoe bYf6y7g
Destroyer Sportswear Black Air Opinie Kurtka I Bomber Ceny Nike R5LA4q3j
Zoom Air 35 White Nike Anthracite Pegasus Rise Foam Pink Kids f7vmyYgI6b

© 2019 Oulunsalo Soi