Vapaa Kengät Nike L Max Stefan Janoski Miesten Ajan SzMVUp
Grey Wolf Nike Pegasus Running Zoom Shield Neutral Air Shoes 34 LqzVSpUGM
Air Juoksukengät Nike Ale Platinaharmaat Max 2017 Naisten hrxtosQdCB Shoes50OffNewamp; Classic Max Light Nike Air Pink XZOuPTki

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Anneli0Buy Free Run Cheap With Nike 23 Wholesale Shoes uPXZTkiO ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Vapaa Kengät Nike L Max Stefan Janoski Miesten Ajan SzMVUp

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comVapaa Kengät Nike L Max Stefan Janoski Miesten Ajan SzMVUp

Running Womens 599408 Greymintwhite Shoes Thea Nike Air Print Max 54Rjq3AL

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.