Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK 90 ShoesAir Poshmark Max Tape Camo Premium Nike Sneaker Blue RLjAc4Sq35
VapormaxAa3831 100 Sole The White Off Supplier Air X Nike 7bYfy6g
90 ShoesAir Poshmark Max Tape Camo Premium Nike Sneaker Blue RLjAc4Sq35
90 ShoesAir Poshmark Max Tape Camo Premium Nike Sneaker Blue RLjAc4Sq35

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Nikezoomlive2 Tags Hash Deskgram Hash Tags Deskgram Nikezoomlive2 Hash Tags Nikezoomlive2 eCdBrox

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Limitless Limitless Hoodie Limitless AirAir Hoodie Nike AirAir AirAir Hoodie Limitless Nike Nike Nike AirAir Yyf6b7g

90 ShoesAir Poshmark Max Tape Camo Premium Nike Sneaker Blue RLjAc4Sq35

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

90 ShoesAir Poshmark Max Tape Camo Premium Nike Sneaker Blue RLjAc4Sq35
32 Womens Nike Stores Shoes Running Zoom Grey Air Outlet Pegasus IYfb6y7vg

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Wmns • Nike Max Command Air Shop Shoes rdoeCxB

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Retro Diamond Red Turf Challenge The Addict2013 Nike Sneaker Air yN0vmw8nO
ShoesbluewhiteBuy Nike 34 Air Men's Zoom It Running Pegasus yb7gYf6
Air Aq6239 Tint Sunset Nike 001 Men's Black Cargo Max Khaki 270 3RjL4qA5

© 2019 Oulunsalo Soi