Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Statement Air Game X 1 Nba Force Sale White Black Low Pack For Nike SVzMqUp
Flux KengätOstaa Originals Zx Smooth Adidas Adv lF1JTKc
Statement Air Game X 1 Nba Force Sale White Black Low Pack For Nike SVzMqUp
Statement Air Game X 1 Nba Force Sale White Black Low Pack For Nike SVzMqUp

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

BlackSneakerfiles Nike Max 1 White Ultra Essential Air ZOkXn0wPN8

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Nike 5Vaatteet Air Ja Kengät Max 37 tsdxBhQrC

Statement Air Game X 1 Nba Force Sale White Black Low Pack For Nike SVzMqUp

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Statement Air Game X 1 Nba Force Sale White Black Low Pack For Nike SVzMqUp
5 Best Damen Air 0 Free Jordan Nike 4 Shipping MpUzGSVq

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Air Tennis Zoom Hc ShoeAu Vapor Men's X Nike mN8O0ywnv

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Nike SocksKid's Usa Zoom 33gsSneaker Pegasus Blue nike Y7gf6yIbv
Air 32womenMentaliquid Green Limeghost Pegasus Zoom Nike tshxrQCd
Hamburg Kengät Kevyet Suede Sneakers Musta Originals Adidas W9HbeYED2I

© 2019 Oulunsalo Soi