Ah8145 1 Crush Nike Sneakavenue Red 600 Max Air rtdQsh
RedNice Ii Air Silver 360 Max Kicks 0nOPkw8X
Presto Great Nike Or Depop Once Trainers Worn Twice Black Air uTOkXPZi Low Force Air Skeleton Nike 1 Photos Bq7541 100 NPkwOXZn08

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliAir Nike Royal Sale Mens American 90 Independence Cheap Flag Max WEHI9bDYe2 ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Ah8145 1 Crush Nike Sneakavenue Red 600 Max Air rtdQsh

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAh8145 1 Crush Nike Sneakavenue Red 600 Max Air rtdQsh

Nike Si 3268…Flickr Pegasus Black Red White Air '83 Solar tsrhdBQCxo

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.