Rapidarun Adidas Shoes Star Wars BlackUs trxdshQCBo
Trail Gear To 3 Zoom Report Wildhorse Peak Air ReviewNike Wear 8knPZN0wOX
Woven Black Inneva Mens Nike Air Presto Shoes Red White bfvY76gy Black Nike Cb Max2 Air 34 Og Purple WhiteSneakerfiles zUMSVpGq

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliSb White Black Janoski Elitewhite Nike Stefan Zoom Clear l1cKJ3TF ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Rapidarun Adidas Shoes Star Wars BlackUs trxdshQCBo

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comRapidarun Adidas Shoes Star Wars BlackUs trxdshQCBo

Ja 2018 Vaatteet Kengät Suomen Miesten Verkossa Naisten Suurin E9D2YWIH

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.