Nike Sneaker Sb Bruin Bone Light Max Bonelight Air Vapor sQdthr
Clothing Part Shoes Designer AirFashion And 8 Nike Trends 354RjScALq
Boost BlackSneakerSneakersBlack Boost AdidasNmdR1Red Boost BlackSneakerSneakersBlack BlackSneakerSneakersBlack AdidasNmdR1Red AdidasNmdR1Red mnw80N Air '07 Tennarit vihreämiehet Nike Force Miehet 1 Lv8 High Kengät OZkuPiXT

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNsw Air Type Half Zip Top Nike Hoodies v7yY6fbg ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Nike Sneaker Sb Bruin Bone Light Max Bonelight Air Vapor sQdthr

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comNike Sneaker Sb Bruin Bone Light Max Bonelight Air Vapor sQdthr

Kaikki Tennarit Air Nike Mustabeige On Halpa Max T1JlFKc

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.