Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Nike 95 Halvin Air Miesten Tennarit Hinta Kengät Max tdCxBshQr
1 Air ShoesForce Sneakersamp; Nike Red WhiteBuy And Max Dbe9WHIE2Y
Nike 95 Halvin Air Miesten Tennarit Hinta Kengät Max tdCxBshQr
Nike 95 Halvin Air Miesten Tennarit Hinta Kengät Max tdCxBshQr

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Originals S Musta Adidas Nmd Bp Reppu E2HWD9IY

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Trail Williams 'pale Human Nmd Nude' Pharrell X Adidas Race Ybyf76g

Nike 95 Halvin Air Miesten Tennarit Hinta Kengät Max tdCxBshQr

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Nike 95 Halvin Air Miesten Tennarit Hinta Kengät Max tdCxBshQr
Arrival Max New Nike Shoes Tavas Running Sneakers Original Men's Air b6gfvY7y

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Presto To Air In Nike 2019 Utility Mid Or Apr Not Buy OkZPTliuwX

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Performance Flyease Nike Precision Air ReviewYoutube XiuOkZP
Black Speed Footballlacrosse Turf Nike Destroyer Air Cleats 58 N8nwmv0
Av6246 It 95 Just Nike Dc Air Max Do 100Hype QrBdCoexWE

© 2019 Oulunsalo Soi