Adidas NmdBuy Shipping Express Sneakers Online W29EIHD
Air 'denim' Nike Pippen Now AvailableSneakerfiles 6 WECBrodxQe
Turf Elite Nike Cut Men's Shoes 2kfilth Air Huarache Mid jL543RAq E2fc9 Af2d5 Discount Snake Nike Foot Huarache Red KcFl1JT3

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliSports Jd Air Max Nike Moire 90UltraEssentialUltra DIeHbEW29Y ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Adidas NmdBuy Shipping Express Sneakers Online W29EIHD

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAdidas NmdBuy Shipping Express Sneakers Online W29EIHD

Air Max 2011 100 ArchiveNike 469758 Hyperdunk 8nwm0N

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.