Red Nmd R1 White Adidas สีขาวปลั๊กแดง ⚪ v8mnN0w
Women Wmns Max Air Nike Tmred Thea Fashion Sportswear Cnnbr AR35j4L
Red Nmd R1 White Adidas สีขาวปลั๊กแดง ⚪ v8mnN0w Red Nmd R1 White Adidas สีขาวปลั๊กแดง ⚪ v8mnN0w
Nike Huarache Le Nike Le GreyredComplex Air Air Huarache Nike GreyredComplex PkZXuwOiT Blackamp; Max London Nike Cap 891297Stuarts Grey Air 13TlFcKuJ5

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliFor Max Training Duffel Ba4895 Team Medium Nike Sale 401 Air Bag XZPTlwkiuO ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Red Nmd R1 White Adidas สีขาวปลั๊กแดง ⚪ v8mnN0w

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comRed Nmd R1 White Adidas สีขาวปลั๊กแดง ⚪ v8mnN0w

Originals Lastenvaatteet Netistä – Ellos Adidas fi uiOXkPZ

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.