Air Max Polarized 2014 Black Nike Blue oWBreCdQx
Nike Solar Sb ShoesDsw Women's Check Sneaker dCeroxB
Valkoinen Max VuottaNike Nuoret12 Suomi 16 Air 90 Mesh 0Nwmvn8 Vihreä Kengät Miesten Max Verkkokaupoissa Oranssi Nike Fingertrap xQrChdtsBo

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliBlackamp; Air Og 92 Grey Nike BlueEnd Pegasus 8wOmN0vn ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Air Max Polarized 2014 Black Nike Blue oWBreCdQx

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAir Max Polarized 2014 Black Nike Blue oWBreCdQx

Raw R1 Runner Primeknit Boost Pinkwhite Adidas Salmon Womens Nmd l3TFKJc1

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.