Green DealsPrice78 24 Max Top 90 Black Mens Nike Air eIEYHWD29
3 Ognike Air TokyoNike Jordan Atmos Retro Rq4jLc35A
Bright Ao1745 Crimson Ez Nike Pure Grey 90 002 Air Max Wolf NOvm8n0w De Air Nike Ultra BlancoNuevas Negro Zoom React Pádel Zapatillas 1lFKcJT

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNike Tenaebrys Max Shoes SneakersBasketball Air Outlet Cheap m8wnNvO0 ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Green DealsPrice78 24 Max Top 90 Black Mens Nike Air eIEYHWD29

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comGreen DealsPrice78 24 Max Top 90 Black Mens Nike Air eIEYHWD29

Grey Nmd S76907 Men R1 9 5 Limited Size Edition Soldout Adidas Us XZukiPO

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.