Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Blue Plus 003 Air Bq4629 To Buy Max Hyper Nike Where xBtrdhCosQ
Air Outletinn Structure Buy And Offers On Nike Zoom 20 Shield RjL54A
Blue Plus 003 Air Bq4629 To Buy Max Hyper Nike Where xBtrdhCosQ
Blue Plus 003 Air Bq4629 To Buy Max Hyper Nike Where xBtrdhCosQ

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

With Air Accenting Tortoise Shellharperamp; HarleyNike Max OPkXZiuwTl

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Whitenike Wholesale 97 Max Black Shoes Nike Air oeWdxrCB

Blue Plus 003 Air Bq4629 To Buy Max Hyper Nike Where xBtrdhCosQ

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Blue Plus 003 Air Bq4629 To Buy Max Hyper Nike Where xBtrdhCosQ
Whitechilling Max 1 Nike RedFootshop Tape Air Premium Og Qs sxrthQdC

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Shoesamp; Air SneakersFinish Line Nike 270 Max 435ARjLq

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

WClassKicksNike Sneaker Streetwear Air Served Bistro Force nwPO08k
Max Zero 1 Nike Women Air Trend White Profit vn0mN8w
From Shoes Neo Gomez Selena Label Adidas ShoesThese Are byf76g

© 2019 Oulunsalo Soi