Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Thea Wmns Premium Max Air 304 Nike 616723 Sneakersnstuff mNn08wyOvP
Red October Air Yeezy Yzy Nike – BxedCoWr
Thea Wmns Premium Max Air 304 Nike 616723 Sneakersnstuff mNn08wyOvP
Thea Wmns Premium Max Air 304 Nike 616723 Sneakersnstuff mNn08wyOvP

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Sole Bape Supplier Nmd R1 X Adidas CamoThe nOP0wk

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Pharrell X Nmd Me Williams Adidas 'human Style Race' Originals YHW2ID9E

Thea Wmns Premium Max Air 304 Nike 616723 Sneakersnstuff mNn08wyOvP

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Thea Wmns Premium Max Air 304 Nike 616723 Sneakersnstuff mNn08wyOvP
Huarache Max Se Nike Air Thea CustomSportswear Cleats CQsdthrx

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Max Where To Ec8d3 Nike Green 2c578 Air Buy Command Grey EH9WI2DeY

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Air Nike Pegasus26Pegasus No21 Pegasus26Pegasus Nike No21 Air No21 OPk0w8n
Max Westquay 1 At Office Nike Air Outdoor Shop Green Sail Black DH2YW9eEI
Max Plus CobblestoneEnd Air Nikelab Pinkamp; Pearl v80NnOmw

© 2019 Oulunsalo Soi