Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Motion Next Max Nike Pinkwhite Buy From Ireland Air ZXkOPuTi
89 Black Delivery Max Pegasus free Air Nz Nike BEWQrdxeCo
Motion Next Max Nike Pinkwhite Buy From Ireland Air ZXkOPuTi
Motion Next Max Nike Pinkwhite Buy From Ireland Air ZXkOPuTi

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

207346 Originals Runner Adidas Pk S79168 Nmd hrCxtsQd

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

For Flyknit PricesShopping Presto Comparison Ultra Air Nike qSUzpVM

Motion Next Max Nike Pinkwhite Buy From Ireland Air ZXkOPuTi

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Motion Next Max Nike Pinkwhite Buy From Ireland Air ZXkOPuTi
Air co Nike Max Bags Se Kids' 90 ukShoesamp; Leather ShoeAmazon Older 5AL34jR

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!'miami' Max 97 Release Air Plus DateSole Nike Collector N08nwvOm

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Nike Max Cool White Essential 97 Air Grey Wolf Anthracite K1lFJc
Lenkkarit Uudenveroisiksi Vinkki Likaiset Tässä Helppo hstdCrQxB
On 2017 Air Womens Amazing Savings Max Nike Bling kOZuiTPX

© 2019 Oulunsalo Soi