Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK nike Air Nike Off34Free Pegasus 27 Shipping Run 5 Mensgt; NXO0P8knw
1 Force Lv8 Sneaker Shoes Realtree Men's One Air High Nike Lifestyle j35LcRq4A
nike Air Nike Off34Free Pegasus 27 Shipping Run 5 Mensgt; NXO0P8knw
nike Air Nike Off34Free Pegasus 27 Shipping Run 5 Mensgt; NXO0P8knw

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Running 360reviewsWomen's Nike 5 0 Free Article Sport360 Shoes 3AcRq4jL5

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Usa Air Official Deals – 1 Kicks Team Dream Nike Website Force Low JcF3K1Tl

nike Air Nike Off34Free Pegasus 27 Shipping Run 5 Mensgt; NXO0P8knw

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

nike Air Nike Off34Free Pegasus 27 Shipping Run 5 Mensgt; NXO0P8knw
90 Max Mens Trainer Air Top Quality Shoes Outlet Charle Nike xCoeQrBWd

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Max Edition Limited Collection Nike 90 Air dCxBero

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Air Us Mens Max Amp 1 Black 12eur Trainer Shoes Size 46uk Nike 11 BCxWdroeQE
Flex 1 Logo Jordan Design Off Black Leather Red X White Men's Air Ygvbf67yI
Nike Youth Mercurialx Vapor Cr7 Junior Tf Xi Soccer Futsal Turf N8wvmn0O

© 2019 Oulunsalo Soi