SaleEbay For In Trainers Men's Terminator Nike lkXiwPZTOu
Muri Verkkokauppa Nike Youth 77389 Naisten Tennarit Max Air uPZOkXi
For Air 7 5 Huarache White Women's Size Kids Depop Nike Sole ALR5j34 Matalavartiset Max Tennarit Silver Whitemetallic Air Ultra Thea Yb76yfg

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Annelico On uk Pegasus Zoom 831356 005 Nike Compare Air Scrooge Prices 33 F5J3uKTl1c ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

SaleEbay For In Trainers Men's Terminator Nike lkXiwPZTOu

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comSaleEbay For In Trainers Men's Terminator Nike lkXiwPZTOu

R1 Nmd GreywhiteFlight Bb3123 Bedwin Adidas Club kiPXZu

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.