Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Max Penny BlackroyalSole 1 Collector Nike Air 5Rq34AjL
Triax Nike 10Running 161Slvrred Zm Structure Shoes315332 Air FK1cT3lJ
Max Penny BlackroyalSole 1 Collector Nike Air 5Rq34AjL
Max Penny BlackroyalSole 1 Collector Nike Air 5Rq34AjL

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Halpa Alennus Ostaa Nmd Suomi Myymälä Virallinen Human Adidas Race AjR354L

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Nike Air Running Discount 90 Womens Rose Red Pink Max Pinnacle Shoes 1clFKJT

Max Penny BlackroyalSole 1 Collector Nike Air 5Rq34AjL

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Max Penny BlackroyalSole 1 Collector Nike Air 5Rq34AjL
Trainers Grey Nike Red Hers Air Taupe Max 90 Stardust 7yYgbf6

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!28 Gray Shoes 14 Nike Running Men's Pegasus Sneakers Size White 6f7bgyYv

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Runner Glitch Adidas Black 6 10 Digi R1 W Nomad By3035 Nmd Women's l1cFKTJ
Max Black Nike FashionShoes On TrainerswomenWomen's Thea Air EY2HIWD9e
Air Hi Y 1 Red Jordan Print 6 Gs Sz Nike Elephant Retro Premium BordCex

© 2019 Oulunsalo Soi