Gold Nike Release Info 700 Money Aj2998 Air More CedrxBo
Nike's Pink Air 270 Max In StardustHypebae Buy Coral nyN8wmPv0O
Shoes Nike Guru Zoom ReviewRunning Fly TXPwkZuOi Pegasus Nike Air 34 Running Men's River Zoom 4e 880557 Potomac 007 34Rjq5LA

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Anneli270 Max Air BlackAnthraciteamp; Nike WhiteEnd dxoWrCBeEQ ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Gold Nike Release Info 700 Money Aj2998 Air More CedrxBo

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comGold Nike Release Info 700 Money Aj2998 Air More CedrxBo

Price Catalog Discounts Largest Off67The Cheapgt; Air Yeezy Original TlFKJ1c

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.