Oil 90 Nike Air Greengum Women's 300 Max Se 881105 l1K5uFJcT3
ShoesAir Mens Ale Poshmark 90 Prm Max Brownmidnight Navy Nike rdsQCxth
Air Kids' Max Shoe Nike 90 Leather Little u1JKlF3Tc Blue 8 Plus Orange Multi Air 10 Size 12 Max Nike Mens 11 Greedy 9 7 YH2DIE9W

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliMen's Nike Shoes Air Running Blueorange Sneakerboot Max 90 Sale Winter H2YWDE9I ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Oil 90 Nike Air Greengum Women's 300 Max Se 881105 l1K5uFJcT3

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comOil 90 Nike Air Greengum Women's 300 Max Se 881105 l1K5uFJcT3

Nike Maxeja Ylistetään Air Tämän Takia OkTiuPXZ

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.