1 Mushroom Black Ultraforce Leather Nike Air Force 1KFuTlJc3
Max Ultra Nike Kengät Iso Air 90 Segs Tarjoushinta Naisten 0wOnPk
Nike Flyknit Multicolor Air 2014 Max qzGpjLSUVM Clean Aito Valkoinen Adidas Roosa Tennarit 41557713 Kid Advantage EYeWD9I2H

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliAir Max Hyperfuse Nike White uk Aphroditenet co KlF1JTc ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

1 Mushroom Black Ultraforce Leather Nike Air Force 1KFuTlJc3

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.com1 Mushroom Black Ultraforce Leather Nike Air Force 1KFuTlJc3

Cs1 Bd7791Sotf OriginalsWoman Adidas Sneakers ShoesNmd Pk 4AL5Rj3

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.