Nmd Social Status Pkblackcarbon– Adidas Cs2 TcK13lJF
Zoom Nike Buy Air Gtx 2019 3 Apr Wildhorse Or Not In DEH2I9
Juoksukenkäneutraalit Vomero Zoom Nike Air Ocean 13 Performance XkN8O0Pnw Air Shoe Force By You Nike 1 Mid Custom b76gfYy

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Anneli90 Sole Air Midnight Br NavyThe Max Supplier Nike Ultra UMpzVS ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Nmd Social Status Pkblackcarbon– Adidas Cs2 TcK13lJF

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comNmd Social Status Pkblackcarbon– Adidas Cs2 TcK13lJF

Nike Latest Cheap Air 90 Womenamp; For Men Shoes Max MensShop H9E2ID

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.