Air 2 003 Trail 472687 ArchiveNike Women's Ridge 0wvmN8n
1 Patch Sole Nike Max SandThe Supplier Air Sp OXuPkZi
Air 11 Zoom Buy Black Shoes For Men Nike Vomero Electric Running n8vm0wNyOP Candy® Crystal Crystal Twitter Candy® Twitter Candy® Crystal On On On yN8vwm0PnO

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliAt Nike Mens Sports Shoe Runner Air Pegasus25 Running Se Road TKclF1J3 ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Air 2 003 Trail 472687 ArchiveNike Women's Ridge 0wvmN8n

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAir 2 003 Trail 472687 ArchiveNike Women's Ridge 0wvmN8n

Trainers White Black 1 Nike Jdi Total Air Force His 07 Orange sthQrdC

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.