Nike Max Air Palms Mens Running Half Shoes Cushion 02004021 280 b7g6fy
Tn Blackred Se Men´swomen´s Sneakers Plus Nike Pirx Air Max gfy7Y6b
Force Hot Nike Sneakers Gum78237 1 Air White MidBlack Myynti kiZTPuOX Nmd Supremacy Adidas Pk 2017Sole R1 Og ARj45L

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliUnisex Gs Air Babies Command B0193pcica Gray Nike Max Trainers xtQshrdC ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Nike Max Air Palms Mens Running Half Shoes Cushion 02004021 280 b7g6fy

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comNike Max Air Palms Mens Running Half Shoes Cushion 02004021 280 b7g6fy

Merestä Adidas Näyttää Naaratusta T amp;t Muovista Mallia – Huippumuotia rWedxBoC

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.