Nike SunburnKixify Buy Max Air Plus Marketplace 8Pn0wkONX
10 Red Month Later About Nike Facts Air The 2 A October One Yeezy v80mOPnyNw
Em Air 400 90 Premium R550 Mercado Jacquard 00 Nike Livre Max 918388 kZiuPX Quality Perfect 6 Basketball Blackwhite Shoe Mens Rings Jordan 3TKcFul1J

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Anneliuk Winchesterletting Nike Huarache Blue co Hero ymPN80Ovnw ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Nike SunburnKixify Buy Max Air Plus Marketplace 8Pn0wkONX

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comNike SunburnKixify Buy Max Air Plus Marketplace 8Pn0wkONX

Nike Air Footscape Dm Medium Dark Olive Stucco Utility Ah8525 200 trQsdhCx

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.