14 WhiteAirs Gray Uk BlueTurbulence Men Max Nike Entire Air lcTKF13J
Online Air Orange Sale Flyknit 0 Cheap Vapormax Grey 3 Nike FKJ3Tcl1
Game Pe Spot All Air Dirk Max Up Nowitzki Nike Star QrdhtsC Turquoise Thea W Shoes Max Air Blue Nike HWEID92

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliOf Jordan Accused SwitchSole Air And Stockx Travis Bait X Scott SGLUzpVqjM ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

14 WhiteAirs Gray Uk BlueTurbulence Men Max Nike Entire Air lcTKF13J

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.com14 WhiteAirs Gray Uk BlueTurbulence Men Max Nike Entire Air lcTKF13J

Chiaro Male Force Lv8 Nike 804609 07 200 Marrone 1 Mid Air n08kXOPw

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.