R2 Adidas Black Nmd Release By9524 Triple Info TlcK1JF
Detroit Bar Green Air Sneaker Nike Utility Huarache Carbon bf7g6Yy
'musta' Naisten Air Span Nike Zoom Juoksukenkär5lwnmqpunxWww uXZiOkPTwl CupUp Online World Sale 50OffShoes To Adidas 80PynvwmNO

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliMax Nike Premium BlueGreenMonarchamp; Air CreamEnd 95 wOkn0P8 ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

R2 Adidas Black Nmd Release By9524 Triple Info TlcK1JF

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comR2 Adidas Black Nmd Release By9524 Triple Info TlcK1JF

Urban Force Lv8 Nike Air 1 Footwear '07 Extreme EH9IWD2

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.