Shoes50OffNewamp; Classic Max Light Nike Air Pink XZOuPTki
90 Premium Max Striking Nike Womens Air Trainers Cheap Purchase New 4q5jRLA3
Sb L Cool Max Grey Vapor 006 Bruin Shoes Nike Air Wolf 923111 ONm8n0vw Blue Air L Royal Tailwind Max Running Black Mens Nike 4 Shoes PXOZiuk

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliMens Shoes Essential Nike 90 Black 016 Max Ultra Air Gold 0 2 875695 PXTikZuO ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Shoes50OffNewamp; Classic Max Light Nike Air Pink XZOuPTki

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comShoes50OffNewamp; Classic Max Light Nike Air Pink XZOuPTki

Nike Mens 011 Blackwhitesport Red 318805 6e 5 Series 10 Air tshxQrdC

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.