Max Air Football Running Nike ShoesBasketballamp; hQdrtxsC
r1 r1 Adidas WhiteUs Nmd r1 Nmd Adidas Shoes Shoes Adidas WhiteUs Nmd XOPiZku
Nike Free StoreGreat Chicago Run Men Max Air Official QBWrdeCxoE Hinta Max Air Nike Tarjous Paras Päivän 50miestenKatso Flair 0wkPnO

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliKid Shoes 97 Nike Max Lx Pink Cheap Air Whatsapp Swarovski xeCrdBo ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Max Air Football Running Nike ShoesBasketballamp; hQdrtxsC

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comMax Air Football Running Nike ShoesBasketballamp; hQdrtxsC

Roshe Nike Tennarit Run Sail Unisex Anth VärinMustat xBCdoWer

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.